Стефано Пиоли е доволен от представянето на Милан в мача

...
Стефано Пиоли е доволен от представянето на Милан в мача
Коментари Харесай

Пиоли: Милан не отстъпваше по нищо на Ювентус

Стефано Пиоли е удовлетворен от представянето на Милан в мача с Ювентус (0:1).

" Обикновено не приказвам с тима след мачове поради огромното напрежение и днешното отчаяние. Това не е резултатът, който искахме да реализираме. Но ние играхме добре, когато бяхме в цялостна мощ, играхме добре, когато бяхме с 10 индивида, и по нищо не отстъпвахме на Ювентус. Затова считам, че можем да реализираме резултат.

В случая с аления картон беше позволена наивна неточност - и самостоятелна, и отборна. Тиаву нямаше потребност да преследва съперника си. Крайният бранител също беше на неверна позиция. В същото време Тиаву имаше неприятния шанс да се подхлъзне. Трябваше обаче да се оправи по-добре.
 Фабио Капело с голям комплимент към състезател на Милан
Фабио Капело с голям комплимент към състезател на Милан

Легендарният треньор похвали Рафаел Леао

Започнахме добре втората част, само че по-късно интензитетът малко липсваше, изключително в средата на терена. Но също по този начин е правилно, че не позволихме на Ювентус съвсем нищо, тъй че с малко повече активност можехме да реализираме значим резултат даже с 10 индивида.

Това проваляне не ни лишава от убеденост. Ние не се ръководим от повърхностни оценки и ще се опитаме да бъдем по-добри. Ако успеем да се върнем и да имаме победна серия, както направихме след дербито, това ще бъде ужасно! ", съобщи Пиоли.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР