Стефан Радев представи приоритетите от допитването до хората, които ще

...
Стефан Радев представи приоритетите от допитването до хората, които ще
Коментари Харесай

Стефан Радев обяви кои идеи на сливналии влизат в управленската му програма

Стефан Радев показа целите от допитването до хората, които ще залегнат в програмата му за ръководство в третия мандат. В последния ден от предизборната акция Стефан Радев, претендентите за общински съветници от ГЕРБ и претендентите за кметове на обитаеми места обобщиха самодейността “Заедно работим за Сливен ”, в която се събираха хрумвания за развиването на общината.

„ В последния месец дружно с моя екип организирахме десетки срещи с нашите съграждани и хората от всички обитаеми места в общината. По време на цялата акция бе дейна самодейността “Заедно работим за Сливен ”, в която събирахме положителни хрумвания за развиването на общината. Обобщихме всички отзиви. Видяхме кои са изпълними и те ще станат неразделна част от програмата ни, в случай че още веднъж ни се доверите в неделя “, сподели Стефан Радев.

На особено събитие в зала „ Сливен “ претендентът за кмет от ГЕРБ напомни 7-те съществени целта за третия му управнически мандат. „ Избрахме да закрием акцията си без фанфари, шумни и атрактивни шоута. Така управляваме към този момент осем години. Изправихме Общината на крайници и постигнахме стратегическата смяна – да не мислим за оцеляване, а да мечтаем “, сподели още Радев.

Основните 7 целта за мандат 2023 – 2027 година са:

Икономическо развиване и условия за по-високи доходиДетско здравеопазванеКрасива градска средаОбразователна инфраструктураНови обществени услугиПо-зелен СливенУсловия за всеобщ спорт

„ Ще продължим да следваме задачите си отговорно и да реализираме високи резултати, тъй като идеята Сливен е значима. Към нашите цели, прибавяме още няколко хрумвания, които получихме от жителите на Сливен – слагане на светофар на кръстовището до полицията, нови зелени и облагородени площи, да подтикваме проучването на инженерни специалности от младежите, за обогатяване на културния календар и организирането на събития освен в центъра, само че и в огромните квартали – нещо, което също получихме като противоположна връзка от Вас. Радвам се, че по-голямата част от предложенията на моите съграждани бяха за неща, които към този момент са част от нашата управническа стратегия. Това ни дава убеденост, че сме на прав път в работата си! Не забравяйте – вратите ни постоянно са били отворени за жителите на Сливен. Отвореното, транспарантно ръководство е и нещото, което считаме да продължим. Искаме да работим на още по-високи обороти, тъй като Сливен няма време за губене! “, съобщи Стефан Радев.

Той прикани жителите на Сливен и всички 44 обитаеми места в общината да се доверят на претендентите от листата с номер 7.

„ Доверете ни се в неделя, с цел да реализираме по-добър живот за всички в общината!

Гласувайте с номер 7 в бюлетините за кмет и общински съветници, с цел да продължим да РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН! “, прикани Стефан Радев.

 

#РаботимЗаСливен

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР