Стефан Радев е кандидатът на ГЕРБ за трети мандат като

...
Стефан Радев е кандидатът на ГЕРБ за трети мандат като
Коментари Харесай

Стефан Радев: Ще се борим за категорична победа

Стефан Радев е претендентът на ГЕРБ за трети мандат като кмет на Сливенска община.Той ще бъде и лидер на листата за идните локални избори през октомври. ГЕРБ ще взе участие в изборите за кмет на община Сливен, за кметове във всички обитаеми места и цялостна листа с претенденти за общински съветници в бъдещия локален парламент.

Стефан Радев бе безапелационен, че ще води открита и положителна акция и както постоянно - лице в лице с хората. Той благодари на всички, с които през последните осем години, работи за смяната на Сливен.

„ На идните избори ще се борим за безапелационна победа. Не тъй като властта ни е самоцел, а тъй като ще се борим за вашето доверие. Постигнахме доста. Има доста с какво да се гордеем. Сливен от град в опашката по всички индикатори, в този момент се дава като Община за образец. Но това не ни задоволява. Време е за надграждане. Убеден съм, че екипът, който стои зад мен е най – положителния за Сливен. Той е сплав от опит, мъдрост, младост, безстрашие и подготвеност. Това е доста значимо за новите провокации и благоприятни условия, които стоят пред нашата община. Това са честни и почтени жители на Сливен “, съобщи Стефан Радев. Той изрази подготвеност, дружно с претендентите за общински съветници, да чуят всяка добра концепция, тъй като единствено дружно с жителите на Сливен и локалната общественост, може да се реализира качествено развиване на града и общината.

Чуйте:

Основните цели, на които залага Стефан Радев и екипът му са икономическо развиване на района с добре платени работни места, задържане на младите и образовани хора, както и детското опазване на здравето.

Областният началник на ГЕРБ Десислава Танева съобщи, че ще се търси мост към всеки, който бъде показан в новия локален парламент, за провеждането на общи политики за възстановяване на изискванията на живот в района. „ Залагаме на избор, който ще бъде изработен на основата на разсъдъка, прагматизма и оценката на управнически благоприятни условия. Нашият екип излиза за безапелационна победа в тези избори. Ще работим за болшинство в новия Общински съвет и кмет определен на първи тур “, сподели Десислава Танева.

Чуйте..

Листата с претендентите за общински съветници на ГЕРБ ще е мощна и актуализирана. Партията залага, както на опита, по този начин и на младежите и на жители на Сливен, които не са партийни членове, само че са одобрени имена.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР