Стефан МАРКОВ, iNews.bgПревърналата се в порно сензация Диана Габровска проправи

...
Стефан МАРКОВ, iNews.bgПревърналата се в порно сензация Диана Габровска проправи
Коментари Харесай

Истерия! Нашенци се записват масово на кастинг за порно актьори, Диана Габровска е в журито

Стефан МАРКОВ, iNews.bg

Превърналата се в порно сензация Диана Габровска проправи път към славата и парите и за други нашенци. Припомняме, че разкрепостената тупалка стана първата българка, която проби с името си в розовата промишленост. Тя си знае какви жертви и какъв брой нерви й е коствало всичко това. Сега обаче, за идващите нашенци, се оказа, че ще бъде по елементарно. По утъпкана пъртина постоянно се върви с по-малко старания...

Идната неделя в Атина ще се състои кастинг за порно артисти и актриси. Габровска разкри пред медията ни, че много българи са се записали и следва да се види ще бъдат ли утвърдени. Всъщност, точно MILF-звездата ще е ръководител на журито, а гласът и ще се зачита два пъти. Сам по себе си този факт потвърждава какъв брой бързо тя е завоювала доверието на компанията Sugarbabes.

Филмите за възрастни, които снима Диана, са измежду най-гледаните освен за гръцкия продуцент, а и като цяло в Европа. Разнообразните секс-сцени, в които тя се впусна без задръжки сигурно са съдействали за това.

Сега палавницата персонално ще прави оценка даденостите на претендентите да й станат сътрудници и колежки. Успехът й в порното е забележим, само че дали окото й е " натъртено " и зад камера, скоро ще се разбере.

Откакто се захвана професионално с порно една от най-популярните българки залага и на честа смяна на външния тип. В момента тя е намерила " ваксата ", тъй като в новото си амплоа на русокоска се усеща ужасно, а почитателите й са в възторг.

Диана Габровска чака мечтаещите да подпишат контракти и да снимат в розовата промишленост българи от ден на ден да се усилват и по този начин консервативното ни общество да огледа с две очи на това като на естествена работа. Защото всички до момента затварят едното, а с другото скрито гледат порно филми, а след това обществено анатемосват.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР