Стефан Илчев с примамливо предложение след края на Капките“ Стефан Илчев

...
Стефан Илчев с примамливо предложение след края на Капките“
Стефан Илчев
Коментари Харесай

Стефан Илчев получи много примамливо предложение след края на „Капките“

Стефан Илчев с примамливо предложение след края на „ Капките “
Стефан Илчев се насочва към киното. След успеха в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода “ артистът получил няколко примамливи оферти за основна роля в комедийни сериали и пълнометражни филми, написа „ Галерия “.
Илчев преоткрил актьорските си умения точно с помощта на „ Като две капки вода “ и считал, че е подготвен за киното и огромната сцена. Досега изпълнителят се изявяваше главно като подражател на Лили Иванова по пиано питейните заведения и не е осъществил личен план. Пред свои близки Стефан споделил, че няма желание да гради музикална кариера, защото не желае да продава гласа си на алчните продуцентски компании.

Ако пък реши да се продуцира самичък, разноските за събиране на екип и реализирането на шлагер ще го затиснат.
В същото в „ Като две капки вода “ доста ясно пролича актьорския гений на Стефан. В шоуто за фалшификати оперният артист съумял да притегли към себе си освен вниманието на всеобщата аудитория, само че и това на някои от най-хубавите продуценти у нас.
На спечелилия в „ Капките “ най-вече му допаднала концепцията да взе участие в нов комедиен сериал. Там му предложили женска роля. Както всички видяхме в „ Като две капки вода “, женските облици са стихията на Стефан Илчев. Ако одобри предлагането, той сигурно ще провокира възторг с сходно присъединяване.
„ Бях най-непопулярното лице в „ Капките “ измежду толкоз одобрени реализатори и съм благополучен, че с подобен триумф стигнах до тук “, показа Стефан на финала на шоуто преди два дни. Той съумя да пребори за първото място огромната Мария Илиева, тийн идола Тита и Милко Калайджиев. Въпреки хилядите им фенове, Илчев съумя да завоюва вота на феновете, предават от hotarena.net.

Днес Стефан показа в студиото на „ Здравей, България “, че не е очаквал да завоюва. „ Когато на сцената останахме двамата с Мария, започнах да си приготвям мислено за нея. Изобщо не чаках да печеля “, сподели Илчев.
Да, само че от време на време хубавите неща идват даже и когато въобще не ги чакаме. Радваме се за Стефан и му пожелаваме триумф.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР