Стефан Данаилов вече не може да ходи без чужда помощ.

...
Стефан Данаилов вече не може да ходи без чужда помощ.
Коментари Харесай

Дарин Ангелов стана патерица на Стефан Данаилов!

Стефан Данаилов към този момент не може да върви без непозната помощ. Легендарният артист е мъчно преносим поради наднорменото си тегло и няма изгледи да възвърне пъргавината си. Самият той не крие, че килограмите доста му тежат, само че твърди, че и влошеното зрение прави крачките му неуверени.

Тези дни Ламбо показа в Царево мемоарната си книга „ Романът на моя живот”. В курортното градче екранният майор Деянов от „ На всеки километър “ дойде с първокласния си мерцедес, а щом слезе от лимузината, двама млади мъже се заеха да го крепят, с цел да не падне. Едната „ патерица “ беше артистът Дарин Ангелов - Любо от „ Скъпи наследници”. В свитата на Стефан бяха и две девойки. Девойките са внучки на сестрата на националния актьор – Росица Данаилова.

След като арт вечеринката с присъединяване на Ламбо завърши с бурни овации от страна на публиката, ексминистърът на културата и антуражът му се насочиха към един от най-оборотните заведения за хранене в Царево. Българска социалистическа партия ветеранът персонално избра заведението, тъй като познава чудесно някогашния град Мичурин и забележителностите му. Данаилов има вила в курортното населено място и преди да се разболее, прекарваше там всяко лято.

В кръчмата Стефан изпуши половин кутия цигари. Той си дава сметка, че пушенето е пагубно за здравето му, само че продължава да дими като комин. „ Навремето правех забележка на брачната половинка ми Мери поради цигарите, тъй като имаше проблеми със сърцето. А тя постоянно ми отговаряше: „ Ламбо, един недостатък ми остана! Не ми се бъркай!”. И аз в този момент се докарах до такава степен. Много обичам да си пуфкам “, показа неотдавна артистът в изявление за „ Уикенд “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР