Стефан Данаилов, който през живота си бе татко на две

...
Стефан Данаилов, който през живота си бе татко на две
Коментари Харесай

Всичко Живо Ахна! Стефан Данаилов Най-Накрая Разкри Истината За Новата Жена В Живота Му! Та Това Е Самата

Стефан Данаилов, който през живота си бе баща на две момчета (на извънбрачния си наследник и на доведения) към този момент се хвали и с щерка.

Владимир, който се дами точно на 75 годишния му празник го подреди с блага и нежна снаха. Девойката се обадила на Ламбо и му споделила в телефонната слушалка: „ Обичам, те баща! ”.

Професорът със сълзи на очи признава, че думите на американското девойче са стоплили сърцето му. Той няма да има опция да участва на сватбата на сина си по здравословни аргументи. А и птрез декември когато му е юбилея ще е ангажиран с всевъзможни събития. Като да вземем за пример представянето на новата му книга, в която споделя за живота си.

Със снаха си Мастера се е виждал няколко пъти в София. Мнението му за Виктория е, че тя е доста смислено момиче. За сина си споделя, че е чалнат и е минал през най-различни интервали. Но американката си го обича и го търпи, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

Стефан Данаилов постоянно се чува с децата си, които са зад Океана. Сам се хвали със снахата, която го нарекла баща. Легендарният артист признава, че чак паднал от изненада когато чул нежния глас на Виктория и ужасно се изкефил.

Какво му би трябвало на един възрастен човек? Малко любов и респект от децата. Ламбо е благополучен с американската си снахичка, която е едно доста положително дете, фука се професорът на остарели години.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР