Стефан Банков, твърди, че имал хипертонична криза именно вследствие на

...
Стефан Банков, твърди, че имал хипертонична криза именно вследствие на
Коментари Харесай

Очаквано! Ексшефът на Вътрешна сигурност обвини Рашков в натиск. Оплака се, че новият му кабинет бил до тоалетната

Стефан Банков, твърди, че имал хипертонична рецесия точно в резултат на този „ невиждан напън и гнет “. Затова бил към този момент в болничен.

Той упрекна Бойко Рашков в напън. Банков твърди, че Рашков го е викал в кабинета си на няколко пъти и му е бил оказван невиждан напън да задържа чиновници на Министерство на вътрешните работи по повод, на които няма доказателства.

„ Касае се за досъдебно произвеждане на Пловдив. Делото, което беше за 3-то РПУ. По отношение на мен както министър Рашков, по този начин и един от заместник-министрите му Ганчев насочиха непосредствено запитване за какво не отивате в Министерство на вътрешните работи болница да задържите Рогачев, макар че делото е на Прокуратурата. Представете си за каква правова страна и подготовка на почтени избори приказваме “, добави той.

Банков уточни, че е бил поканен единствено да подаде заявление и да освободи поста си.
„ Няколко часа по-късно бях преназначен по служебна нужда да подкрепям министъра като го поучавам по въпросите за изборите. За да покажат какъв брой имат потребност от такива съветници, ми беше препоръчан кабинет през вчерашния ден, който се намира в ъгъл с доста малко светлина, директно до входа на тоалетната “, добави той.

Според Стефан Банков преназначението му е направено, с цел да бъдат изчистени неуместните чиновници.

Според него политици в никакъв случай не са били подслушвани и това могло да се потвърди. „ Категорично мога да заявя, че „ Вътрешна сигурност “ в никакъв случай не е подслушвала политици. Ние сме употребявали следствия на Министерство на вътрешните работи, само че в никакъв случай не сме подслушвали политици. В дирекцията тече инспекция по предписание на министър Рашков. Той си е основал уюта да получи цялата информация за година насам “, разяснява отстраненият шеф.

Припомняме, че Фрогнюз първо заяви, че
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР