Стеф Къри вкара рекордните си за сезона 60 точки, но

...
Стеф Къри вкара рекордните си за сезона 60 точки, но
Коментари Харесай

60 точки на Стеф Къри не стигнаха на Голдън Стейт срещу Атланта, ЛА Лейкърс прекъсна победната серия на Ню Йорк Никс

Стеф Къри вкара рекордните си за сезона 60 точки, само че те не стигнаха на неговия Голдън Стейт Уориърс, с цел да избегне загубата със 134:141 като посетител след продължение от Атланта Хоукс.

Къри, който е четирикратен първенец и повторен притежател на наградата за " Най-полезен състезател ", остана единствено на две точки от персоналния си връх в лигата, откакто вкара 22 от всичките си 38 стрелби от игра, в това число 10 тройки от 23 опита, само че напъните му не срещнаха задоволително поддръжка от съотборниците му.

Резервата Лестър Киньонес бе втори по ефикасност за Уориърс със 17 точки, Джонатан Куминга добави 16, а с " дабъл-дабъл " - 15 точки и 11 битки - приключи гардът Брендън Поджимски.

За спечелилите от Атланта над всички бе плеймейкърът Трей Йънг със своите с 35 точки, до момента в който от пейката мощно се включи Ониека Оконгву, който завърши с " дабъл-дабъл " - 22 точки и 16 битки. Джейлън Джонсън също се регистрира с " дабъл-дабъл " след 21 точки и 13 битки.

В подреждането Голдън Стейт заема 12-о място в Западната конференция с баланс 21-25, до момента в който Атланта Хоукс са 10-и на Изток с индикатори 22-27.



В друга среща от миналата вечер ЛеБрон Джеймс вкара 24 пункта, а Остин Рийвс добави 22 при триумфа на техния Лос Анджелис Лейкърс със 113:105 като посетител на Ню Йорк Никс.

За домакините Джейлън Брънсън бе над всички с " дабъл-дабъл " - 36 точки и 10 асистенции, а още 26 точки прибави Донте ДиВинченцо, само че все пак Никс пропуснаха да стигнат до успеха в десети пореден мач от постоянния сезон.

След дуела ЛА Лейкърс се намира на 9-ото място в Западната конференция с баланс 26-25, а съставът Ню Йорк остава 4-и на Изток с индикатори 32-18.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР