Ставаме свидетели на огромна манипулация и пропаганда. Закриването на спецправосъдието

...
Ставаме свидетели на огромна манипулация и пропаганда. Закриването на спецправосъдието
Коментари Харесай

Каназирева: Целенасочено се действа срещу прокуратурата и съда, печели организираната престъпност

" Ставаме очевидци на голяма операция и агитация. Закриването на спецправосъдието не е промяна, а единствено ще докара до това делата за тежки умишлени закононарушения да стартират изначало. Шансът да изтекат давностните периоди по тях е голям. Ще бъде осуетено разглеждането на висящи каузи. Огромни стопански ползи стоят в основата ". Това съобщи депутатът от ГЕРБ Дани Каназирева за " Твоят ден ".

Според нея се уронва престижът на институциите, а печеливша е единствено проведената престъпност. " Целенасочено се правят дейности против прокуратурата и съда. Хаосът и цялостната непросветеност и злоупотребата с власт демонстрират, че ръководството е нездравословно за страната ни ", акцентира тя. И добави, че никой от ГЕРБ не се тормози.

" Върховенството на закона се употребява като факсимиле, с цел да разреши на властта да нарушава Наказателно-процесуален кодекс. Министерство на вътрешните работи да подрежда арести ни връща като тоталитарен режим. Изключително несериозни са изказванията, че Борисов има връзка с прокуратурата ", счита Каназирева. И посочи, че в ареста на Борисов няма необходимост тъй като се работи по сигнал от декември, по който лицата са разпитани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР