Ставаме свидели на поредна подигравка от страна на властимащите с

...
Ставаме свидели на поредна подигравка от страна на властимащите с
Коментари Харесай

АКТЬОРИ ОТ КЛАСА! След като раздрусаха заедно шкембета на сватба на Волен, днес Борисов и патрЕоти имали търкания...

Ставаме свидели на поредна насмешка от страна на властимащите с техните гласоподаватели. Крайно унизителните им действия ясно демонстрират, че съгласно тях ръководят балами. Гражданите в съзнанията на родните политици явно са на равнище едноклетъчен организъм.

Как е допустимо откакто видни представители на ГЕРБ и Патриоти раздрусаха закръглените си форми по време на третата женитба на Сидеров, дружно в темп изиграха булчеснкото хоро и очевидно почерпени си направиха срамни и позорни селфита с шаферките на Деница, през днешния ден, пуснати от оковите на големите количества алкохол, да се пробват да прокарват в обществото внушението, че имали "търкания ". Или това е следващият сюжет за замитане под килима на следващия осъществен обир?

Припомняме, че на обилната женитба участва целият политически хайлайф, отпред с Бойко Борисов. Още с влизането си министър председателят разпрегръща и разцелува оня, който до през вчерашния ден крещеше на мегафони по софийските улици, че гербаджии са "курви на Бойко ", а той самият е олицитворение на "мафията в България ". Що за лицемерие и двуличие?

ГЕРБ и Патриотите ще изглаждат търкания на съвещание на политическия съвет

След всичките демонстративни любовни милувки сред ГЕРБ и патриоти по време на сватбата на годината, пред bTV ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов разгласи, че на срещата ще участва още веднъж министър председателят Бойко Борисов, който се срещне с тримата водачи на Патриотите и ще обсъдят търканията, зародили в последният месец и половина. Възможно е "търканията " да са се появили в сватбената нощ по въпроса кой с коя шаферка първи да се снима.

Тежки постановки, добре режисирани сюжет, забележителни актьорски умения, срамни подмолни сделки - по този начин през днешния ден можем да определим протичащото се в политическия живот у нас. Остава въпросът до по кое време жителите ще търпят това оскърбление?

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР