Става въпрос за конфликт между хора, които дълго време не

...
Става въпрос за конфликт между хора, които дълго време не
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Нужен е регламент за колекторските фирми

„ Става въпрос за спор сред хора, които дълго време не са се съобразявали с условията на закона. Не зная дали двамата потърпевши са колекторска компания или са изпратени от човек, на който арестуваният е държал пари.

Дори така наречен легални колекторски компании не са кой знае какъв брой покрай закона. Трябва да се сътвори правилник, тъй като част от хората в тези компании са си чисти рекетьори ”. Това съобщи някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Повод за думите му е вчерашния случай, при който 50-годишен мъж простреля двама в Стара Загора и се барикадира в склад. Извършителят Станчо Желязков е лежал и в пандиза. И тримата участници в екшъна са престъпно проявени.

Има ли отминалост за неплатени сметки

Разрешение за владение и носене на оръжие се дава при потвърдена нужда. Въпросът е по какъв начин се правят оценка събраните данни. След като лицето получи позволение, през 3 година то би трябвало да се явява на обзор, в това число и психиатричен, напомни някогашният вътрешен министър.
 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР