Документирано е, че принцеса Шарлот има удивителна прилика с нейната

...
Документирано е, че принцеса Шарлот има удивителна прилика с нейната
Коментари Харесай

Удивителната прилика на принцеса Шарлот с кралица Елизабет в открита снимка

Документирано е, че принцеса Шарлот има удивителна аналогия с нейната прабаба, кралица Елизабет – за огромна наслада на кралските почитатели.

Но нова фотография потвърждава, че младата принцеса става все по-прилична. През 2019 година 4-годишното кралско дете отиде на благотворителен мач по поло в Уокингам, Англия, и игра на тревата с брат си, принц Джордж. Беше явно какъв брой доста наподобява на младата кралица Елизабет - както се вижда в фотография по-долу. Снимката на кралица Елизабет е направена през януари 1929 година, когато тя е била съвсем на 3 години, до момента в който фотографията на Шарлот е от вчерашния благотворителен мач по поло.

Принцеса Шарлот има същата форма на лицето и нос като прабаба си и сходни на тип устни. По време на събитието принцеса Шарлот носеше рокля на Celina от Мариел-Шантал, която е престолонаследницата на Гърция. Артикулът нормално се продава за $280, само че сега се продава за $196. Това не е първият път, когато необикновената аналогия сред кралица Елизабет и принцеса Шарлот е оч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР