Става въпрос явно за организирана атака на олигарси и мафията

...
Става въпрос явно за организирана атака на олигарси и мафията
Коментари Харесай

Разкрихме организирана атака на олигарси и мафията срещу държавата, обяви главният прокурор

Става въпрос очевидно за проведена офанзива на олигарси и мафията против страната и сигурността на българските жители. След като това касае националната сигурност, ДАНС би трябвало да даде отговори на тези въпроси, както и че Министерство на вътрешните работи ще извърши нужните инспекции. Така основният прокурор Иван Гешев разяснява на конференция информацията, че Софийска градска прокуратура е почнала следствие на проведена незаконна група, която е отправяла закани към магистрати . От прокуратурата пуснаха на публицистите звукозаписи от диалози на Красимир Каменов-Къро с негови доближени, на двама от които са повдигнати обвинявания.

Единият е с букви Д. Г. и Т. И. Първият е арестуван под стража. Осъждан е за безчинство, присъединяване в проведена незаконна група и опит за машинация. Вторият мъж – Т. И. е напуснал страната и ще бъде разгласен за търсене.

По време на следствието са били конфискувани 15 аудиоз аписа, в които Каменов беседва с обвинените, както и с лице, за което има данни, че е публицист, засягайки имената на Кирил Петков, Асен Василев, „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “, основния прокурор Иван Гешев и други

От записите се чуват изрази като: „ Сега ще забележим дали Гешев ще хвърли топката… “, „ Любомир Георгиев несъмнено ще отиде на изборите… “, „ Митко BIRD “, „ Давам ти Дилян. “, „ Тоя Борислав от ГДНП… “, „ Цецо ми звъня през вчерашния ден от Белград… “.

Последва и коментар на основния прокурор - „ м оже би, виждате това, което вие, медиите, наричате превзетата страна. “

„ Сигурен съм че сътрудниците от СГП ще съблюдават всички закони, с цел да дадат отговори “, съобщи той и означи, че от аудиозаписите се чува „ ВТБ “, съветската банка, която е в санкционните описи. „ Дали това не е работа навръх това зловредно съветско въздействие и организации и структури, които опонират на нашите сътрудници и евроатлантическите ни сътрудници “, попита Гешев.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР