Става дума за това какво е най-полезно за България. Да

...
Става дума за това какво е най-полезно за България. Да
Коментари Харесай

Денков контра за ,,Лукойл“: Да се отмени дерогацията е невъзможно! Искам да видя парите

Става дума за това какво е най-полезно за България. Да се анулира дерогацията за 7 дни е невероятно, тъй като рафинерията няма да има нефт след 10-15 дни. Това разяснява акад. Николай Денков пред публицисти.
„ Не става дума за договорка, за това какво е най-полезно за България. Предложението да се анулира дерогацията е невероятно “, съобщи Денков.
„ Не желая да влизам в тези механически оферти, тъй като една такава мярка може да се окаже наказуема от Европейска комисия “, съобщи министър председателят по отношение на обезщетенията. „ За нас е значимо пари от „ Лукойл “ да влязат с бюджет “, съобщи той и разясни, че на думи не има вяра и желае да види парите в страната.
Премиерът разяснява и това дали ще има коледни добавки за пенсионерите тази година. „ Нека да забележим осъществяването на бюджета за тази година и тогава ще обсъждаме отново “, сподели Денков.
Относно подготовката ни за влизане в еврозоната, Денков съобщи, че всички се дижи по проект. Той изрази вяра на1 януари 2025 годината страната ни да бъде в Еврозоната “.
Във връзка с Шенген министър – ръководителят изясни пред медиите в Блгаоевград какво прави България за влизането ни в Шенген, Той изясни, че страната ни не съставлява заплаха за влизане в Шенген. По думите му, ще е по-добре за другите България и Румъния да бъдат в Шенген.
Премиерът Николай Денков посети Благоевград и взе участие в полемика за присъединението на България към еврозоната.
Поканата е от студентския клуб „ Модел Европейски съюз “ към Американския университет в България. По-рано през днешния ден Денков се срещна с възпитаници и преподаватели от Природо-математическата гимназия „ Академик Сергей Корольов “, която отбелязва своята 50-годишнина.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР