„Става дума за досъдебно производство, което се наблюдава от Софийска

...
„Става дума за досъдебно производство, което се наблюдава от Софийска
Коментари Харесай

Иван Гешев за заплахите срещу него: Аз съм от македонския край и не бягам, аз се бия

„ Става дума за досъдебно произвеждане, което се следи от Софийска градска прокуратура за проведена незаконна група за осъществяване на данъчни закононарушения и пране на пари. В хода на досъдебното произвеждане са събрани спомагателни доказателства за държане на високорискови наркотични субстанции за разпространяване и евентуално за проведена незаконна активност за търговия с въздействие. Колегите обявиха, че ще се извърши разбор за обособяване на тези материали в други досъдебни производства “, това съобщи основният прокурор Иван Гешев за досъдебното произвеждане, за което споделиха през предходната седмица от държавното обвиняване и Национална следствена служба, обвързвано съгласно тях с митичния предприемач Красимир Каменов-Къро, а при един от обиските е открит лист с имена на магистрати.

И посочи, че досъдебното произвеждане е почнало по сигнал на българските служби за сигурност, по-късно е имало тъжби на български жители:

„ Това е станало още през септември 2022 година Още тогава е било привлечено едно лице като обвинен с мярка " подписка ".

„ Прокурорите и следователите, с които разговарях ме увериха, че ще има много съществени следствия. Тези следствия няма да са единствено тези три, а има и други следствия, които към този миг не следва да се разясняват “, акцентира Иван Гешев.

Главният прокурор съобщи, че за него е значимо да бъдат предпазени неговите сътрудници – следователи, прокурори, правосъдни чиновници и съдии, тъй като последните също са част от правосъдната система.

По отношение на директните закани против самия Иван Гешев, че ще бъде „ завършен “, основният прокурор съобщи следното:

„ Не желая да разясня. За разлика от множеството български жители, имам защита, а и в последна сметка неведнъж съм казвал, че никой не ме е карал да ставам основен прокурор. Ще кажа нещо: аз съм с генезис от македонския край и аз не тичам, аз се удрям “.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР