Става дума или за грешка, или за провокация, която да

...
Става дума или за грешка, или за провокация, която да
Коментари Харесай

Христо Иванов пред БНТ за проектокабинета на ИТН: Става дума или за грешка, или за провокация

Става дума или за неточност, или за провокация, която да е ориентирана към това да се разбие вероятната настройка към желанията на хората, които стачкуваха, да се конструира един кабинет, който да бъде на милостта на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Така съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява пред Българска национална телевизия състава на проектокабинета, препоръчан от Има Такъв Народ.

Иванов прикани към здрав разсъдък и добави:

" И тази доста здрава връзка, която има с Национална движение „Симеон Втори" подухва такива мисли. Защото желая да припомня някои обстоятелства, че " Мултигруп " и Доган докараха царя, подкрепяха Доган и ръководството на Национална движение „Симеон Втори", и тройната коалиция. След това Бойко Борисов излезе от там, само че пристигна на власт с легитимацията, че ще се бори с това. И това, че той изневери на това свое заричане и го докара до ситуацията сега.

Но аз въпреки всичко се надявам, че става дума за неточност. Загуба на връзка с действителностите, загуба на визия какво желаят хората. И по тази причина, тъй като не желая да пламтя мостове, ще прикани ПГ на Има Такъв Народ, които се надявам да стартират да взимат групови решения - да се върнат към здравия разсъдък, да си спомнят защо гласоподаваха хората.

Хората гласоподаваха против еднолични решения, взети зад кулисите, с неразбираеми продуценти, против този жанр на еднолично налагане на решенията. Хората желаеха оставка на Гешев и дълбока конституционно промяна, желаеха лустрация на службите, цялостна икономическа стратегия, която да откъсне България от лапите на корупцията и да разреши посредством дълбока смяна нов модел на напредък. Трябва да си спомним за своята отговорност и да се върнем към разговор. Не за порциите, нас порции не ни интересуват. Диалог за дълбоката смяна, която сме дали обещание на жителите и по тази причина, което те желаят ".

Иванов се надява да надделее здравият разсъдък в ПГ на " ИТН ", тъй като, по думите му, там има доста виновни хора, които в действителност са протестирали и са били измежду хората на улицата.

" Загубата на връзка с действителността, е загуба на контакт с хората. Когато не си на улицата, не си бил на митингите, тогава може да ти пристигна мислено да извадиш нещо такова. Вижте, за нас, да останем в съпротива на едно такова марионетно ръководство, което комбинира моделът, който породи корупционния модел в България - Национална движение „Симеон Втори", с поддръжката от Борисов и Движение за права и свободи - това е безконтролно ", безапелационен е Иванов.

" Ние сме дали обещание и нас са ни избрали да осигурим ръководство на дълбоката смяна ", сподели още той.

" Време е да разберем, че шоуто свърши и идва време за професионализъм и за посланичество на съответни хора, които са ни избрали. Не са ни избрали за едностранни дейности ", добави Иванов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР