Статусът на гинеколог докосна и спечели потребителите на социалните мрежи.“Днес

...
Статусът на гинеколог докосна и спечели потребителите на социалните мрежи.“Днес
Коментари Харесай

Разтърсващата изповед на един обикновен гинеколог, която просълзи всички: Днес е най-трудният ден в живота ми!

Статусът на гинеколог докосна и завоюва потребителите на обществените мрежи.

“Днес е най-трудният ден в живота ми. Като доктор аз изродих доста бременни дами и всякога, когато ходя на работа, се апелирам на Бога да възнагради всички майки.

Болката, която изпитват бременните дами е неописуема и не включва единствено девет месеца бременност. Те претърпяват доста неща, единствено с цел да донесат нов живот в света.

Днес плаках, тъй като изгубих една жена. Понякога Бог има разнообразни проекти от нашите. Защо беше толкоз болна тази жена? Не можеше да има деца от 14 години! Опитали бяха инвитро и доста други способи, познати на индивида, и тя беше минала през доста такива способи.

В последна сметка, Бог частично беше над науката и човешкото познание. Тя беше бременна макар кистите на яйчниците.

Те започнаха да изчезват и проблемите й наподобява изчезнаха, знаех, че Бог би направил това, което ни изглеждаше необикновено с великолепието и благодатта си.

След девет месеца, времето за раждане, брачният партньор й пристигна в болничното заведение, а аз оставих цялата работа и всичко, което работех, единствено с цел да го посетя. Той седеше часове, след седем часа беше толкоз мъчително, че взех решение да я отворя самичък.Загубихме я, само че бебето беше живо. Преди да почине, тя държеше бебето на ръце и се усмихна, сподели: “Бог е най-великият ”, а по-късно умря.

Бях изтощен и печален, отидох при брачна половинка й, с цел да му кажа какво се е случило, и след чуването той припадна, щастливият ден се обърна. Днес загубихме живот, създавайки нов.

Моля, уважавайте дамите, до момента в който минават през долината на гибелта, с цел да донесат нов живот. Уважавайте дамите си! Носенето на бебето в продължение на девет месеца не е смешка и раждането в часове единствено за раждането на вашето бебе е огромна жертва.

Моля те, Боже защитавай всеки, който чете това обръщение и изключително бременните дами, апелирам те, бъди в молитвите ми.

Моля ви, в случай че имате проблем с майка си, отбийте се, с цел да я видите. Тя е претърпяла доста, с цел да ви донесе живот! ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР