Статия за бургазлийката Андреа Иванова, прочула се най-вече като жената

...
Статия за бургазлийката Андреа Иванова, прочула се най-вече като жената
Коментари Харесай

Андреа с устните се оплака, че не може да намери любовта, по някаква причина бягали от нея  


Статия за бургазлийката Андреа Иванова, прочула се най-много като дамата с най-големите устни в света, се появи в едно от най-тиражираните английски издания.

Българската гражданка Андреа Иванова претърпя редица интервенции в опит да отговори на каноните на хубостта, написа Mirror. Междувременно Андреа към този момент търси мъж, в който да се влюби бясно и същински, само че с това има проблеми. Изданието описа за детайлностите от живота на Иванова.


Изданието твърди, че 25-годишната Андреа е решила да взе участие в телевизионното шоу „ Ергенът “. Жената попълнила формуляра и получила отвод. Оказа се, че новият участник в шоуто " не е последовател на естетичната хирургия ". Отказът обърка евентуалната участничка: тя се надяваше, че това ще бъде тест и ново потребно прекарване за нея.

" Исках да тествам характера си и дали няма да се сблъскам с други девойки. Но този сезон беше много фрапантен, тъй като новият ерген сподели, че не харесва девойки с доста естетически намеси ", сподели Андреа.

Жената призна, че наоколо би трябвало да има човек, който ще я схваща и няма да се срами.

„ Ако имам връзка с някого и той ми каже, че не се усеща удобно да се разхожда с мен по улицата или на публични места, тогава ще би трябвало да се разделим. Ще се усещам зле или афектирана, тогава би трябвало да потърся нов сътрудник, на който външният ми тип няма да пречи “, изясни дамата.

Междувременно Mirror написа, че Иванова продължава да възнамерява смяна на външния си тип. Тя направи козметична интервенция на устните си и в този момент назовава себе си „ дамата с най-големите устни “. Тя също възнамерява да преодолее идващия връх - да стане притежател на купата " най-големите скули ". За да направи това, тя се обърна към пластични хирурзи, които към този момент бяха напълнили бузите й с несъмнено вещество. За това тя платила съвсем 2 хиляди $, твърди изданието. По-нататъшните промени могат да бъдат животозастрашаващи, тъй че дамата е отказана.

В Instagram можете да намерите страницата на Андреа Иванова. Жената има съвсем 29 хиляди почитатели, които разясняват нейните изявления - от време на време позитивно, от време на време сериозно. Сред фотосите има фрагменти, които описват малко за ползите на българката: наподобява тя обича да пътува, тъй като понякога демонстрира излети в планината.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР