Статистиката, разкрита чрез писмени парламентарни въпроси към различни правителствени отдели,

...
Статистиката, разкрита чрез писмени парламентарни въпроси към различни правителствени отдели,
Коментари Харесай

Призиви за разследване след изгубени или откраднати 2000 правителствени устройства през миналата година

Статистиката, разкрита посредством писмени парламентарни въпроси към разнообразни държавни отдели, демонстрира, че Министерството на защитата е отговорно за неправилното слагане на максимален брой устройства.

Общо 383 устройства са изгубени или откраднати от отдела, като Министерството на правораздаването записва втория по величина брой изгубени устройства, с 225 преносимия компютър и 51 мобилни телефона, изгубени или откраднати.

Министърът на правораздаването Майк Фрийър сподели, че неговият отдел третира всички загуби и обири „ съществено и разполага с процеси, с цел да подсигурява, че когато обещано устройство бъде докладвано за изгубено или откраднато, неотложно се подхващат дейности за деактивиране на устройството “.

Две Правителствените отдели, основани през февруари тази година, към този момент претърпяха голям брой загуби и обири на устройства.

Министерството за просвета, нововъведения и технологии е изгубило 26 мобилни телефона от основаването си, до момента в който Департаментът за енергийна сигурност и Net Zer...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР