Стартираха продажбите на кучето-робот Спот на компанията Boston Dynamics с

...
Стартираха продажбите на кучето-робот Спот на компанията Boston Dynamics с
Коментари Харесай

Стартираха продажбите на кучето-робот Спот

Стартираха продажбите на кучето-робот Спот на компанията Boston Dynamics с цена 74,5 хиляди $ за численост, оповестява уеб сайтът на производителя. Клиентите от други страни към момента не могат да закупят робота, само че могат да го наемат за известно време.
На фрагментите в рекламното видео с промоцията, оповестена в Youtube, могат да се видят уменията на изкуствения домакински любим. 
Спот върви, качва се по стълби, може да прави лицеви опори дружно със стопанина си, да катери неравни възвишения, да се търкаля и да се пробва да отвори врата. Видеото демонстрира по какъв начин кучето-робот рита топка, реалокира човек на дървена дъска и може да дърпа тежкотоварен автомобил, завързан за торса му. Бонусите са: четириногите роботи могат да записват видео и да вършат оглед на околност.Производителят предлага Спот и за по-сложни действия като събиране и обработка на данни, транспорт на товари и други.
Boston Dynamics предлага на купувачите и авариен батерия, а също по този начин и абонаментен проект за поддръжка на кучето-робот за 15 хиляди $.През май Спот се разноски из парк в Сингапур и ревизира дали хората съблюдават избраната обществена отдалеченост.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР