Стартираха продажбите на апартаменти в секции КИПАРИС, КЕДЪР и ЕЛА

...
Стартираха продажбите на апартаменти в секции КИПАРИС, КЕДЪР и ЕЛА
Коментари Харесай

Стартираха продажбите на апартаменти в секции КИПАРИС, КЕДЪР и ЕЛА на комплекс „Фемили Гардън“


Стартираха продажбите на жилища в секции КИПАРИС, КЕДЪР и ЕЛА в един от най-атрактивните комплекси ново строителство в град Варна – „ Фемили Гардън “ на „ Явор “ АД и „ Интерком Груп “ ООД.

Комплекс „ Фемили Гардън “ е желан избор за новодомците поради чудесната си локация наоколо до централната част на града. Основното преимущество на комплекса е просторният парк, в който няма паркоместа и пътища за коли, а единствено зеленина, зони за отдих, пешеходни и велоалеи, детска площадка, открита спортна площадка, оборудвана с фитнес уреди, полянки и алпинеум. Мястото е като един самобитен оазис за бягство от шумната градска среда.

Надземната разгъната застроена повърхност на секции КИПАРИС, КЕДЪР и ЕЛА е 18 600 кв.м, със стъпка на застрояване 1400 кв.м, като в типичния жанр на „ Фемили Гардън “ всеки вход е с друга височина. Общият брой на жилищата в трите нови секции е 210, като 50 от тях към този момент са продадени. За продажба са:

Двустайни жилища на цени от 33 400 Евро

Тристайни жилища на цени от 47 000 Евро

Четиристайни жилища на цени от 88 900 Евро

Очаква се строителството на новите секции да започва напролет на 2021 година, като срокът за осъществяване ще бъде 24 – 28 месеца. Срокът за въвеждане в употреба ще е сред 4 и 6 месеца.

Строителството на секциите от първия стадий на комплекса (ЯВОР, БРЕЗА, ЧИНАР, ТОПОЛА, АКАЦИЯ и МАГНОЛИЯ) към този момент стартира, като за продажба са останали едвам 23 жилището, множеството от които са тристайни с югоизточно ревю.

 



 

За секция КИПАРИС е определен друг метод в строителството, който ще се разграничава от всички останали секции с  по-луксозно и висококачествено осъществяване и вложени материали.

Конструкцията на секцията е монолитна със стоманобетонни плочи и колони, а външните стени ще са построени от висококачествени  керамични блокове Porotherm 38 W.i Plan  на международния водач в производството WIENERBERGER. Използваните тухли съставляват периодично повтаряне на постоянна керамична решетка с заряд от минерална вата. Те дават рекордно ниски стойности на топлопроводимост, висока топлоизолираща дарба и намалени разноски за отопление и изстудяване. Не по-малко значимо преимущество е негоримостта на тухлите, а естествените материали, от които тя е направена, са напълно безвредни за човек, без аромат и риск от появяването на алергии.

Подбраната дограма за секция КИПАРИС е първокласна на немския производител Kömmerling. Дограмата има извънредно положителни индикатори на топлоизолация, шумоизолация, резистентност на вятър и водонепропускливост. Дограмата е с 6-камерна система с двоен стъклопакет с четирисезонно външно стъкло и опция за слагане на троен стъклопакет.

За строителството на другите секции на комплекса също не се прави компромис с качеството. За тях са планувани да се употребяват тухли най-голям клас с огромна компактност и висока здравина, прецизни размери и отлични шумо- и топлоизолационни свойства. Дограмата ще бъде PVC, седемкамерна в дървесен цвят, като стъклопакетът ще бъде двоен с външно „ четирисезонно “ стъкло.

 



 

„ Явор “ АД и неговият притежател „ Интерком Груп “ ООД са едни от одобрените и надеждни вложители в град Варна, потвърдили се с дълготраен опит, качествено построени планове, уместност и внимание към всеки един клиент. Всички планове на „ Явор “ АД се отличават с изключение на с безупречно качество, също по този начин и с несравним жанр, уютна визия, функционалност и отлична локация.

Информация за комплекс  „ Фeмили Гардън “  и други планове на „ Явор “ АД може да получите в офиса на отдел „ Продажби “ на бул. Република 117 (Търговски център „ Явор “) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: [email protected] или в уеб страницата на компанията  http://www.yavorad.com .

 

 

* обява

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР