Стартира третото издание на кампанията, посветена изцяло на децата, които

...
Стартира третото издание на кампанията, посветена изцяло на децата, които
Коментари Харесай

Популярни автори, творци и лица от ефира на bTV водят безплатни онлайн работилници за деца

Стартира третото издание на акцията, отдадена напълно на децата, които обичат да четат и мечтаят да пишат - " Национална седмица на детската книга ". Основен медиен сътрудник на самодейността е bTV Media Group.

Тя ще се организира от 1 до 7 юни в нов настоящ формат – онлайн в платформата URBO, а присъединяване ще вземат едни от най-големите имена в българската литература, музиканти, актьори, художници и някои от най-обичаните и известни лица от ефира на bTV.

Кампанията се провежда от съдружие с нестопанска цел „ Книги за деца “ и в партньорство с издателство „ Просвета “ и URBO.

В продължение на една седмица гении в две възрастови групи – от 7 до 10 и от 11 до 14 години – ще имат опцията да вземат участие гратис през екраните си в 14 креативен работилници, в които ще развиват уменията си на писатели и художници и ще се учат от менторите си по занимателен и занимателен метод. Накрая децата, показали се най-добре по време на креативните ателиета, ще завоюват купите най-хубав „ Малък огромен публицист “ и „ Малък огромен художник “.

За дребните създатели са готови редица нови завършения и провокации, които обаче няма да посрещнат сами. На помощ идват техните ментори: Антон Хекимян, Александър Секулов, Катя Антонова, Нуша Роянова, Станислава Цалова, Чавдар Николов, Александър Кръстев и Мила Ташева, Вал Стоева, Жени Лечева и Иван Раденков.

Да пишем с ентусиазъм или по проект? Какъв е пътят от концепцията до историята? Как да създадем приключенска история? Как да представим обичаните си книги? Как да разпознаваме подправените вести? Как да създадем подигравка? Това са единствено част от тематиките, които чакат малчуганите в тези вълнуващи 7 дни. Обичани детски книжки за деца от 0 до 99 година и за цялото семейство пък ще четат певицата Поли Генова, водещият на вечерното занимателно шоу по bTV Николаос Цитиридис, актрисата Мая Бежанска и водещата на спортните вести по bTV Флорина Иванова.

Работилниците ще се предават онлайн в уеб портала и мобилната апликация на URBО, където родителите би трябвало авансово да записват децата си изцяло гратис. Още информация за акцията и за записването в уеб страницата на акцията www.nsdk.bg и в платформата URBO .

„ Национална седмица на детската книга “ се провежда от съдружие с нестопанска цел „ Книги за деца “, в партньорство с издателство „ Просвета “ и URBO. Партньори на „ Национална седмица на детската книга “ са още рекламна организация „ Ogilvy “, „ Майко блага “, „ Клуб Z “, „ Аз чета “, „ Детски книги “, „ H2H Communications “ и „ Булевард България “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР