Стартира играта „5 години Купи Ток - сподели и спечели!

...
Стартира играта „5 години Купи Ток - сподели и спечели!
Коментари Харесай

Първата онлайн платформа за сключване на договор за доставка на ток празнува 5 години

Стартира играта „ 5 години Купи Ток - показа и завоюва! "

14 късметлии ще завоюват енергийно ефикасен артикул или огромната премия - електрическа тротинетка

На 26 януари 2016 година за първи път в България стана налично сключването на контракт за доставка на електрическа сила през Интернет. Порталът на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги - www.kupitok.bg, даде опция на всеки консуматор в България за броени минути да стане клиент на компанията и да се възползва от преимуществата на свободния пазар. По случай петия рожден ден на своята онлайн платформа ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги започва игра „ 5 години Купи Ток - показа и завоюва! " и ще даде късмет на актуалните, както и на евентуалните си клиенти, да завоюват една от 13-те енергийно ефикасни награди или огромната премия - електрическа тротинетка.

За да вземат присъединяване в играта, е задоволително потребителите да попълнят онлайн анкета, налична на www.kupitok.bg, както и през интернет уеб страниците на ЕНЕРГО-ПРО Варна и ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги - https://www.energo-pro.bg/bg и https://www.energo-pro-energyservices.bg/bg/. Анкетата съдържа три въпроса, свързани с доставката на ток на свободния пазар и попълването й лишава по-малко от минута. Играта ще продължи 6 месеца, а изтегляне на печеливши участници ще се прави всеки месец до юли 2021 година в това число, като първият печеливш ще бъде избран на 26.02.2021. Голямата премия - електрическа тротинетка - ще бъде изтеглена в края на играта - на 26.07.2021 година.

Порталът www.kupitok.bg на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги предлага на потребителите освен удобството на подписване на контракт онлайн. Той дава опция за пресмятане на финансовия резултат при прекосяване от контролиран на свободен пазар с вградения в него калкулатор, което поради дейния през последните месеци развой по либерализация на енергийния пазар за небитови клиенти в България, е в допълнение улеснение за всеки икономически консуматор, който желае да смени или към момента не е избрал своя снабдител на електрическа енергия. Само през втората половина на 2020 година, когато започва либерализацията на пазара за небитовите клиенти у нас, през онлайн портала на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги са подписани над 200 контракта за доставка на електрическа енергия, а към днешна дата енергийният търговец към този момент обслужва над 27 000 икономически клиенти с разнородни сфери на активност.

Общите условия за присъединяване в играта, както и елементи за премиите и датите на обособените тегления потребителите могат да прегледат на: https://portal.eproes.bg/index.php?page=pages&num=30, а анкетата е налична на: http://kupitok.bg/5years.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР