Стартира Държавното първенство по Олимпийско карате. Тази година състезанието се

...
Стартира Държавното първенство по Олимпийско карате. Тази година състезанието се
Коментари Харесай

Стартира държавното първенство по карате


Стартира Държавното състезание по Олимпийско карате. Тази година надпреварата се организира във Велико Търново от 22 до 23 април. През годините градът традиоционно е бил хазаин на редица надпревари по карате и в този момент влиятелното съревнование още веднъж се завръща в Старопрестолната столица на България. 

Държавното състезание по Олимпийско карате продължава през целия уикенд (22-ри и 23-ти април) и се организира в Двореца на културата и спорта „ Васил Левски “ във Велико Търново.

Състезанието започва в 10:00 ч. с най-малките участници. През днешния ден се чака да се състоят и елиминационните дуели, спечелилите, от които ще премерят сили през утрешния ден. 

В неделя – вторият ден от шампионата, ще се състезават кадети, джуниори, мъже и дами. Тогава ще се проведат и финалните дуел, от чиито спечелили ще бъдат определени и състезателите, които ще влязат в Националния тим на България по карате.

Тази година надпреварата се радва на сериозен интерес. В шампионата вземат участие 870 състезатели от 37 клуба, а ползата към олимпийското карате не стопира да пораства, изключително след завоюваната олимпийска купа на Ивет Горанова отпреди две години.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР