Стартира 21-вото издание на Националния конкурс за карикатура Смешното в

...
Стартира 21-вото издание на Националния конкурс за карикатура Смешното в
Коментари Харесай

Стартира конкурс „Смешното в училище в карикатури“

Стартира 21-вото издание на Националния конкурс за подигравка „ Смешното в учебно заведение в карикатури “, проведен от Младежки център – Добрич.

В състезанието могат да вземат участие всички деца и младежи, на възраст 10 - 29 години, навършени към 31.12.2024 година, разпределени в четири възрастови групи:
Първа възрастова група – от 10 до 12 годиниВтора възрастова група – 13 до 15 годиниТрета възрастова група – от 16 до 19 годиниЧетвърта възрастова група – от 20 до 29 години
Ще бъдат присъдени предметни награди във всяка възрастова група.

Всеки карикатурист може да взе участие в състезанието с не повече от 5 произведения. Техниката на творбата е по желание, като е желателно рисунките да са в размер 35/50 см.

Към всяка подигравка би трябвало да бъде приложена: Декларация за единодушие за даване на персонални данни, както и следната контактна информация - трите имена, дата и година на раждане, учебно заведение, клас, прецизен адрес и телефон.

Творбите се одобряват до 22 март 2024 година в Младежки център – Добрич или по поща на адрес: гр. Добрич, п.к. 9300, пл. „ Стария орех ” №1, за състезанието „ Смешното в учебно заведение в карикатури “.

След оценката на жури от експерти, на 29 март, на и в на Младежкия център ще бъдат оповестени резултатите, а най-хубавите произведения ще бъдат експонирани в галерия на 1 април 2024 г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР