Стартът на новата политика съвпада с Деня на Земята"Туитър" съобщи,

...
Стартът на новата политика съвпада с Деня на Земята"Туитър" съобщи,
Коментари Харесай

Туитър спира рекламите за онези, които отричат климатичните промени

Стартът на новата политика съответствува с Деня на Земята

"Туитър " заяви, че вкарва възбрана за издание на уеб страницата си на наличие от рекламодатели, които отхвърлят научния консенсус за климатичните промени - политика, към този момент въведена от "Гугъл ", съобщи Асошиейтед прес, представен от Българска телеграфна агенция.

"Рекламите не трябва да пречат на значимите диалози за климатичната рецесия ", сподели компанията в оповестено през вчерашния ден свое изказване, обявяващо новата политика. Няма признаци, че смяната ще засегне наличието, оповестено от потребителите на обществената медия, която дружно с "Фейсбук " беше взета под прицел от групи, опитващи се да популяризират подвеждащи изказвания за смяната на климата, отбелязва АП. Обявяването на новата политика съответства с Деня на Земята и пристигна часове преди Европейски Съюз да реализира единодушие по договорка, изискваща всички огромни софтуерни компании да наблюдават по-отблизо уеб страниците си за тирада на омразата, дезинформация и друго нездравословно наличие.

"Туитър " заяви, че през идните месеци ще даде на своите консуматори повече информация по какъв начин има намерение да даде "надежден и влиятелен подтекст на диалозите за климата ", в това число от Междуправителствената група по изменението на климата. Докладите за аргументите и резултатите от смяната на климата на подкрепяната от Организация на обединените нации група са в основата на интернационалните договаряния за ограничение на климатичните промени.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР