Старт на готвенето тази седмица даде по-известната като приятелка на

...
Старт на готвенето тази седмица даде по-известната като приятелка на
Коментари Харесай

Млада красавица взе акъла на шеф Манчев

Старт на готвенето тази седмица даде по-известната като другарка на Киро Скалата Никол Стоянова – Ника.

Още с пазаренето направи усещане, че Скалата май е по-добрият готвач, вещо избираше продуктите, нужни за 7-степенното меню.
външна реклама
Трябват ни калибровани домати, бе единствената рекламация на дамата при избора на артикули.

Още със старта на готвенето направи усещане на феновете неумелото „почесване“ на краставицата с белачката и „отприщването“ на солта от сиренето. Не мина безпроблемно готвенето и по-нататък, само че момичето се оправда, че не е репетирала приготвянето на вечерята.

Подбрахме няколко коментара на впечатлени фенове:

През цялото време и стисках палци, да не се пореже с ножа.

Хора, пиша мнения на обществени постове безусловно един път на няколко години… Но през днешния ден не се сдържах… През целия епизод се усещах мощно напрегната и изпитвах смесени емиоции – хем ме беше позор за момичето, хем жалост за гостите, хем гняв, че тази конюнктура се счита за стилна, хем отчаяние от неналичието на съответна самокритика. Дори за миг не ми стана смешно, нито от „беленето на кюфтето“, нито от „отприщването на солта“ или „калибрираните домати“, нито от „седемстепенното меню“. Много одобрявам „Черешката“ – забавни предписания понякога, известните у нас демонстрират домовете си, чува се някоя смислена или занимателна приказка. Но този епизод… освен че не ме обогати, а и ми взе. Надявам се да е еднократен случай.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР