Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри изрази категорично мнение, че

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри изрази категорично мнение, че
Коментари Харесай

Алегри: Няма фаворит в Дерби д`Италия, целта ни е топ 4

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри изрази изрично мнение, че в неделното дерби с Интер неговият отбор ще играе с концепцията да се затвърди на четвъртото място в класирането, а не с цел да навреди на възможностите на „ нерадзурите “ в битката им за купата.

Той също по този начин разяснява физическото положение на играчите си преди дуела, както и решението да не бъде възобновен договорът на Пауло Дибала.

„ Нека забележим по какъв начин ще бъде на следващия ден, само че за през днешния ден мога да кажа, че сме добре. Разполагаме с възобновения Джорджо Киелини, а Леонардо Бонучи ще бъде на пейката, само че към момента изостава. Денис Закария и Алекс Сандро се завръщат. Така че съвсем всички са разполагаем. Сандро ще бъде титуляр, за Закария ще би трябвало да видя. Киелини е добре и ще играе. Федерико Бернардески може да започва, защото се оправи и се усеща по-добре. Утре Дибала ще играе, тъй че всички вие, публицистите, ще бъдете щастливи и ще можете да напишете заглавия. Не ми липсвахте по време на паузата, не съм ви виждал 20 дни. Договорът на Дибала? С клуба сме единомислещи във всичко. Когато си приказваме, аз изяснявам моите хрумвания и най-после постоянно имаме общо желание да планираме. Всички ние вземаме решенията дружно “, сподели Алегри на съботната си конференция.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР