Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е разтревожен преди сложното

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е разтревожен преди сложното
Коментари Харесай

Алегри: Целта на Юве е място в топ 4

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е угрижен преди комплицираното пътешестване на отбора за гостуването на Монца в петък, 1 декември поради двете проваляне от този противник през предишния сезон в Серия А.

Ювентус остана на второто място във краткотрайното класиране в италианския футболен шампионат, на 2 точки от водача Интер, с който направи тъждество 1:1 като хазаин в мач от 13-ия кръг в неделя вечер.

Алегри съобщи, че фокусът на тима е бил върху това да затвърди позицията си в топ 4 в подреждането, влизайки в месец декември.

" В петък имаме посещение на Монца - отбор, който ни взе 6 точки през предишния сезон и против който не отбелязахме гол, тъй че ни чака комплициран мач ", разяснява Масимилиано Алегри, представен от организация " Ройтерс ".

" Целта е да държим място в топ 4 в класирането, а с равенството против Интер имаме разлика от 9 точки от петата позиция ", добави Алегри, който остана удовлетворен, че Душан Влахович се разписа против гранда от Милано. Сръбският нападател осъществя гол за първи път от дуела против Лацио през септември.

" Влахович изигра един от най-хубавите си мачове откогато е в Ювентус. Много съм благополучен и макар, че не беше вкарвал два месеца, той постоянно дава всичко от себе си ", сподели още наставникът на клуба от Торино.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР