Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е доволен от набраната

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е доволен от набраната
Коментари Харесай

Алегри: Ювентус не може да спре, победата дойде срещу силен отбор

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е удовлетворен от набраната инерция от неговия тим и положителните резултати в калчото този сезон. Юве победи Монца с 2:1 като посетител и оглави краткотрайно класирането в Серия А.

" Това е значима победа, тъй като пристигна против мощен тим, който играе добре ", сподели Алегри пред DAZN.
 Монца - Ювентус 1:2 в среща от Серия
Ювентус излезе отпред в Италия след трагична победа над Монца

Гати донесе триумфа на " Старата госпожа " в 97-ата минута

" Знаем опциите си и ще работим да се подобряваме. Хубаво е, че контузените се завръщат. Данило се завърна, а Алекс Сандро изигра отличен мач, надяваме се, че Локатели скоро ще спре да изпитва болежка.

" Не можем да спрем. Напротив, би трябвало да продължим седмица след седмица, с цел да останем допустимо най-близо до върха на таблицата ", сподели Алегри.

Душан Влахович пропусна дузпа през първото полувреме и това беше третата му неточност от бялата точка в последните пет опита. Алегри загатна, че може да има промяна при идващия реализатор на дузпа.

" Ще забележим. Ако състезател пропусне дузпа, това не значи, че не би трябвало да я бие още веднъж. Душан изигра добър мач, остана съсредоточен, което е най-важното. За останалото ще забележим. Технически той игра доста добре ", сподели още Алегри.
 Всичко е контрактувано! Антонио Конте се завръща в Ювентус
Всичко е контрактувано! Антонио Конте се завръща в Ювентус

Това ще се случи при започване на идващия сезон

Ювентус в никакъв случай не беше вкарвал гол против Монца в Серия А, претърпявайки две загуби от два мача през предишния сезон.

" Това са три значими точки, беше значимо да спечелим през днешния ден против клуб, който даже не ни разреши да отбележим предишния сезон, спечелвайки два мача от два в Серия А ", сподели Алегри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР