Старши треньорът на волейболния Миньор (Перник) Петьо Драгиев коментира загубата

...
Старши треньорът на волейболния Миньор (Перник) Петьо Драгиев коментира загубата
Коментари Харесай

Петьо Драгиев: Съдийските грешки определиха развоя на мача

Старши треньорът на волейболния Миньор (Перник) Петьо Драгиев разяснява загубата от Левски с 1:3 като посетител в мач от втория кръг на Суперлигата на България. Ето какво сподели треньорът на перничани след срещата:

" Реакцията ми е такава, тъй като ние сме тим с млади състезатели и тези млади състезатели се пробвам да ги вкарам по всевъзможен метод в залата и игрището, да играем порядъчен волейбол. И сега, в който заиграем порядъчен волейбол, се получава някаква съдийска неточност, при която няма по какъв начин да не се реагира. За актуалния волейбол са неприемливи такива неточности, само че не мога да кажа дали са тендециозни. Видео чалъндж е едно от решенията, тъй като актуалния волейбол е много динамичен, много силов. Много е значимо да го има това нещо, даже и в нашето състезание, с цел да няма разногласия ".

" Аз съм удовлетворен, че момчетата се бореха. Левски е един твърд съперник, тим с обичаи и със състезатели от години, до момента в който ние имаме 9 нови състезатели за този сезон. Доволен съм като цяло от битката, която демонстрираха момчетата. Амбициите са оставане в групата и колкото се може по-напред в класирането ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР