Старши треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Камило Плачи не скри

...
Старши треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Камило Плачи не скри
Коментари Харесай

Камило Плачи: Показахме, че можем да излезем от трудна ситуация

Старши треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Камило Плачи не скри задоволството си след триумфа на неговия отбор в шампионата за Купата на България. Шампионите съумяха да защитят трофея си от предходната година, откакто във финала на конкуренцията направиха цялостен поврат и победиха Дея Спорт Бургас с 3:2 гейма. 

" Показахме, че можем да излезем от сложна обстановка. Искам да поздравя играчите за метода, по който реагираха в мача и изиграха срещата с разсъдък. В първите два гейма нещата не ни се получаваха по стремежи метод. Дея Спорт беше по-добър в първите две елементи и справедливо стигна до задатък. След това променихме някои неща в играта си, смених и част от изпълнителите и за наслада по-късно играта ни потръгна ", разяснява Плачи. 

" Считам, че се получи един доста прекрасен дуел, който приличаше на трилър. Публиката в залата сътвори невероятна атмосфера, което оказа помощ още повече за хубостта на срещата. Смятам, че почитателите на волейбола в България през днешния ден се любуваха на един първокласен конфликт. Искам да поздравя тима на Дея Спорт, който изигра страховит дуел ", добави италианският ментор на Хебър. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР