Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов остана разочарован от

...
Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов остана разочарован от
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: И аз вече не знам как да се оправдавам

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов остана отчаян от следващата загуба на отбора си. Днес “бистришките тигри” изгубиха с минималното 1:0 визитата си на Пирин (Благоевград). Единственото попадение в срещата осъществя Конър Хендерсън от фаул в 23-ата минута.

“Всеки път си приказваме едни и същи нелепости. И аз се чудя по какъв начин да се извинявам. Не бяхме подготвени психически за този мач. Бяхме разучили съперника, само че нищо не ни се получи. Видях една суматоха на терена, което не ми хареса. Хубаво е, че има напрежение у футболистите, което значи, че имат цели”, съобщи Ангелов

“Трябва да сме мощни и да не губим такива мачове по толкоз елементарен метод. Трябва да взимаме точки и да стартираме да побеждаваме. Това напрежение го разбирам. Днес бяхме по-слаби от съперника. Старокин влезе в отбрана, тъй като имаме контузени състезатели. Привлечен е, с цел да освежи халфовата линия, само че той е умел състезател’’, приключи треньорът на Витоша. Първа лига 22 кръг, неделя 25 февруари  Пирин (Благоевград) 1:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР