Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че ще сглоби

...
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че ще сглоби
Коментари Харесай

Младенов: Неправдата е голяма, в София на три от четирите отбора не се е помагало нито веднъж

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов съобщи, че ще сглоби състав, с който " алените " да се опълчват оптимално на Рома.

" Очакванията са да излезем, да постараем и да извлечем максимума от този мач, с цел да спечелим трите точки ", стартира Младенов.

" Благодарим за поддръжката и съпричастността на почитателите. За това, което направиха. Не е нужно. Ще поговорим с тях и ще намерим точното решение за този проблем. Не са длъжни да заплащат за нещо, което аз нося отговорност. Благодаря им. В положително и неприятно постоянно ще бъдем дружно в името на ЦСКА ", добави той.

" Трябва да се оправим. Проблемите са от първия ден, в който съм в ЦСКА. Проблем за това своенравие са травмите. Креативните халфове, от които имаме потребност отсъстват. Трябва да се оправим и без тях. Имаме задоволително състезатели. Ще сглобим състав, с който да се противопоставим оптимално на Рома. "

" Мотивацията ни е най-малкият проблем. Във всички мачове, в които участвахме тимът излиза задоволително стимулиран във всеки един мач. Проблемът е, че резултатите са неприятни. Като игра се представяме добре във всички мачове. В избрани моменти от игровото време даже в Рим, който загубихме, успяхме да надиграем Рома. Аз тъкмо това държание желая да видя и в утрешния мач и нека да не бъде 20 минути, а да бъде 90 минути. Трябва да покажем едно неизменност в играта. Това държание би трябвало да забележим на терена, с цел да спечелим една или три точки против Рома. "

" Ние не тренирахме на " Васил Левски ", тъй като ние не пожелахме. Рома също не пожелаха. Състоянието на терена е отчайващо. Дано в идващите 24 часа да се постараят добре да почистят терена. Дано теренът да бъде на такова равнище, на каквото ще бъде мачът. Става въпрос за интернационален мач. Теренът би трябвало да бъде в безупречно положение, а той сега не е. "

" Хитростта идва от самостоятелните качества на футболистите. Много са малко моментите, в които сме посочили ловкост. Това нещо го разясня и в съблекалнята. Стремим се да го променим и да го подобрим, само че за три месеца и половина или четири толкова. Не сме имали опция да работим в едноседмичен цикъл във всяко едно отношение. Нямахме такова време и не на вятъра даже в съблекалнята съм поздравявал момчета. Тези, които ги взехме нямаха никакво време за акомодация. Хитростта идва от самостоятелните качества. "

" Нямаме изобретателни халфове. Нито Кери, нито Варела могат да вземат участие. Ще търсим друго държание на терена с систематизиране на избраните задания на всеки един. Вярвам, че ще се оправим по-добре, в сравнение с в Рим. "
 Мухар за мача с Рома: Още от дете мечтаеш за такива дуели
Мухар за мача с Рома: Още от дете мечтаеш за такива дуели

" Не би трябвало спомагателна мотивация "

" Точно в този миг би трябвало да се демонстрира любовта на стадиона. Отборът би трябвало да се поддържа от първата до последната минута без значение дали е добър или неприятен. Когато сме дружно, когато 12-ият състезател е на стадиона, ние сме извънредно мощни. Моето предпочитание е благодарение на почитателите да държим тима на лимита на опциите. Тогава ще реализираме това неизменност. Едно от нещата, които могат да ни оказват помощ е почитателите да пълнят стадиона. Тогава се усеща по-боева конюнктура. Когато има 25 или 30 хиляди на стадиона, се чувстваш по напълно друг метод. Чувства се един психически подтик. "

" В нашия тим работят трима юноши. Вярвам, че през втория полусезон те ще получат игрово време. "

" От този мач не ни зависи селекцията. Аз съм изцяло наясно от какво имаме потребност, с цел да подобрим качеството на тима и да увеличим конкуренцията на избрани позиции. Обсъждаме го с управлението и шефовете. "

" Възможно е Кери да не вземе присъединяване повече през този сезон. Ние одобряваме нещата такива, каквито са. От морална позиция ние нямаме право да го задържим, макар че се намираме в доста тежка обстановка и тъкмо хора като Кери и Варела са ни доста нужни. "

" Италия не е България. Там има тактика, която следват. Моуриньо е доста огромно име в международния футбол. Подходът е радикално друг. Той има време и ще направи Рома още по-голям тим с по-големи триумфи. Той постоянно реализира триумфи, където ѝ да отиде. Моуриньо е въплъщение за един експерт от А до Я. Той изпипва всичко до най-малките елементи. Извън стадиона е хуманен, правилен и угодлив. Знам го от персонален опит ".

" Не съумяха да ни затрият, с помощта на настоящия притежател - Гриша Ганчев. На Ботев и Локомотив имат дават задоволително за два пирона да забият, на нас не дават, ние и не желаеме. Просто да не ни се пречи! Дано новото държавно управление, което би трябвало да се сфомира, промени това. В София на три от четирите тима не се е пособие нито един път. Неправдата е огромна, споделям го. Някой като мен преглъщат жаби и стискат зъби, не останаха към този момент зъби ", сподели Младенов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР