Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде своето обяснение затова,

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде своето обяснение затова,
Коментари Харесай

Белчев: Няма как да сме свежи 48 часа след мача със Спартак

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде своето пояснение по тази причина, че воденият от него отбор бе надалеч като игра и резултат от първата контрола, когато разгроми Дзянсу Сунин с 8:0. Срещу другия китайски противник Тиендзин Теда ЦСКА направи 1:1.

„ Имаше неща, които през първото полувреме се получиха добре. През второто отстъпихме самодейността. Няма по какъв начин – 48 часа след мача със Спартак Москва. Не сме очаквали, че разликата бе 8:0 в резултата от мача с Дзянсу. Днес умората бе малко по-голяма.”

„ Винаги има мотив за терзание. Ще играем в България със съществени тимове. Положенията би трябвало да ги осъществяваме.”

„ Свършихме огромен обеч от работа на лагера. Всяка победа е добра, само че резултатите в контролите не са най-важните. Добър и потребен лагер. Сега би трябвало да възстановим футболистите и да продължим подготовката в България.”

„ Вече 90% сме подготвени за шампионата, би трябвало да почистим няккои технико-тактически неща.”

„ Постоянно приказвам, че ни липсваше владеенето на топката, само че зависи какъв брой ни разрешава съперникът. Когато се приберем в България, ще би трябвало да държим топката и да играем надълбоко в полето на противника в аншето състезание.”

„ Новинет бързо се интегрират, те са опитни футболисти. Има какво още да се желае, само че попълненията са добри”, приключи Стамен Белчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР