Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше силно критичен към

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше силно критичен към
Коментари Харесай

Белчев: Бяхме неузнаваемо слаби, шефовете да кажат оставам ли

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше мощно сериозен към своите момчета след загубата с 1:2 от Ботев Пловдив в 32-ия кръг на Първа лига, която коронова Лудогорец като първенец на страната за 7-и следващ път. Белчев призна, че много играчи са играли под опциите си и съобщи, че не той е индивидът, който да разяснява личното си бъдеще в клуба.

„ Този сблъсък… Това не е играта на ЦСКА, с две думи желая да го кажа. Неузнаваемо едва игра тима. И дребното положения, които имахме, не успяхме да ги осъществяваме. На моменти стояхме много надалеч от тима на Ботев. Те имат скорост в атакуващите си играчи, знаехме го и все пак не успяхме да се ориентираме”, сподели Белчев.

„ Разочарование от отпадането за Купата имаше, само че то трябваше да бъде забравено. Отпаднали сме. Колко време би трябвало да се дава на разочарованието? Добрият тим по тази причина е добър – даже когато падне, би трябвало да се изправи незабавно и да продължи. Днес не го сторихме.”

„ Играта в тима в отбрана и играта на ЦСКА напролет не е същата. Имаме спад, за жалост. Това е.”

„ Всички в ЦСКА би трябвало да се потвърждават във всяка подготовка, би трябвало да знаят, че са в гранд в България, би трябвало да се раздават на 100 %, да пазят името на клуба. Разбира се, че има отчаяние у мен. То ще остане в съблекалнята. Има хора, които играха под равнището си, което ме разочарова. Ще си запазя имената им за мен.”

„ Ръководството ще реши докога ще съм на работа в ЦСКА, дали ще остана и по този начин. Не би трябвало да разясня аз. Това е въпрос към ръководството”, сподели още Белчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР