Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич се надява отборът да

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич се надява отборът да
Коментари Харесай

Саша Илич: "Време е за една пълноценна подготовка"

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич се надява тимът да направи пълноценна подготовка, която да помогне на отбора в борбата за купата през пролетния полусезон. Сръбският експерт приказва пред клубната телевизия след първата подготовка на отбора за годината.

Илич изрази удовлетворение от привличането на норвежеца Тобиас Хайнц и добави, че ще има още попълнения, единствено в случай че се появи опция за трансфер на класен състезател, който да вдигне равнището на тима.

" Искам да благопожелавам новата година на всички, да пожелая на играчите доста благополучие, доста здраве, което е най-важно и да създадат една добра подготовка ", сподели Илич пред клубната телевизия.

" Играчите имаха нужна от тази дълга отмора, защото започнахме да упражняваме още през юни. Надявам се, че играчите са си умряли добре, че са изпълнили програмата, която всеки имаше, и идват подготвени за началото на подготовката. Смятам, че пет седмици е задоволително време, с цел да може играчите да се приготвят както би трябвало и да влезем подготвени в пролетния полусезон.

С управлението на клуба взехме решение за играчите, които отидоха чартърен, че това е най-хубавото решение за тях, защото там ще имат доста повече опция да играят. В бъдеще сигурно ЦСКА и аз като треньор ще разчитаме на тях.

Тобиас Хайнц е извънредно първокласен футболист, който има фантастична статистика в предходния си тим. Мисля, че ще ни помогне извънредно доста. Играчите ще го одобряват допустимо по най-хубавия метод, а има и един някогашен съотборник - Линдсет и това ще му помогне бързо да се аклиматизира.

Доволен от футболистите, с които разполагам, само че и преди съм казвал, че в случай че се появи още един първокласен състезател, който може да прави разликата, дано да пристигна.

Ще създадем всичко допустимо да се подготвим добре и да влезем в битката за купата изцяло подготвени ", разяснява Илич.

" Червените " ще се приготвят в България до 16 януари, след което отпътуват на лагер в Турция, където ще изиграят шест контроли.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР