Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира победата с

...
Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира победата с
Коментари Харесай

Саша Илич: Няма да дадем първото място лесно

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, разяснява успеха с 3:1 против Ботев. Той разкри, че въпреки всичко е имало неща, които не е харесал в представянето на " алените "

" Той в действителност приказва доста. Днес той и целият тим си заслужиха похвалите ", стартира той шеговито по отношение на Дюкенс Назон, който даваше изявление пред DIEMA SPORT преди него.

" Честитя на футболистите за успеха, благодаря на почитателите за поддръжката. Трябва да кажа, че въпреки всичко имаше някои моменти, които не ми харесаха. Ще се опитаме на тренировките да почистим тези неща ", показа наставникът.

" При резултат 2:0 започнахме да играем малко по-несериозно и бяхме осъдени. През второто полувреме реагирахме чудесно и мисля, че победихмо безусловно справедливо. Разликата е, че когато водихме с 3:1 тогава контролирахме мача, а при 2:0 футболистите повече се забавляваха и не направляваха топката ", добави Илич.

" Бяхме първи и след есенния полусезон. Направихме две победи, не даваме елементарно първото място. Вече мислим към идващия мач. Подкрепата на почитателите дава нови сили на футболистите и те играят по-добре. Само с добра игра и резултати можем да напълним " Армията ", което е нашето предпочитание. Никога няма да имаме твърди титуляри и запаси. Зависи от моментната форма на играчите и съперника кои ще играят ", приключи той. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР