Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира победата над Хебър

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира победата над Хебър
Коментари Харесай

Саша Илич: Последните два мача играхме с тази система заради профила на играчите, с които разполагаме

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич разяснява успеха над Хебър с 4:0. Той остана удовлетворен от триумфа и съобщи, че тимът е задължен да завоюва идната седмица против Ботев (Пловдив), с цел да остане в битката за купата.

" Днес играхме добре, макар че играхме против един от по-слабите тимове. Начинът, по който играхме против Лудогорец и част от днешното показване е ветропоказателя за това по какъв начин би трябвало да изглеждаме. Последните два мача играхме с тази система поради профила на играчите, с които разполагаме ", сподели Илич.

" Защитата ни игра много високо и съумя да направи по този начин, че да открадне много топки и да понижи пространството на съперника. Това е, което желая да виждам и през днешния ден тримата в отбрана се оправиха чудесно с това, което бях заложил.

Задачата на нападателите е да бележат. Радвам се, че Назон и Морено вкараха по два гола. Шагоян също вкара, само че голът не бе зачетен. Имахме още доста обстановки, само че ненапълно не вкарахме и поради нарцисизъм, само че ги разбирам ", съобщи сърбинът.

" Предстоят ни много мачове в идващите 20 дни. Трябват ни всички футболисти, на които можем да разчитаме. Гостуването на Ботев Пловдив е едно от най-трудните. Ако желаеме да сме в битката за купата, би трябвало да го вземем. Атмосферата, която ще създадат почитателите е още една причина футболистите да дадат най-хубавото от себе си ", сподели още той.
 ЦСКА победи Хебър (Пазарджик) с 4:0
ЦСКА разгроми Хебър за победа номер 200 при Ганчев във всички шампионати

" Червените " не оставиха шансове на своя съперник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР