Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски заяви, че очаква много

...
Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски заяви, че очаква много
Коментари Харесай

Барчовски: Длъжни сме да търсим победа след нещастно загубения мач срещу Левски

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски съобщи, че чака доста сложен и оспорван мач при гостуването на Берое в Стара Загора в понеделник в седмия кръг на Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ).

„ Берое са сериозен тим и играят добре. В Стара Загора се играе доста мъчно. Надявам се да играем по-добре от това, което представяме досега “, сподели Барчовски, представен от формалната страница на старозагорци в обществената мрежа Facebook.

„ При всички положения излизаме за победа. Загубихме един мач от Левски, който беше трагичен за нас. Сами си го изгубихме и в този момент сме длъжни да търсим победа, несъмнено, с почитание към тима на Берое, тъй като разполагат с прекрасен състав и играят добре. Амбицията ни е да победим непременно “, разяснява още наставникът на „ алените “.

Попитан за развиването на българското баскетболно състезание при мъжете все още, Росен Барчовски отговори: „ Много от дълго време, не помня от по кое време не е имало толкоз оспорван шампионат.  Много са равностойни тимовете. Предишните години имаше изявени любимци, изявени новобранци, до момента в който в този момент няма такова нещо. Според мен има много положителни и непредвидими срещи. От последните години това е най - положителното! “

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР