Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви преди мача

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви преди мача
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Мислим само за Локо , има време за Купата

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев съобщи преди мача против Локомотив Пловдив от 27-ия кръг на efbet Лига, че „ алените “ са фокусирани върху това да продължат положителната си серия.

„ Изправяме се против един от водещите тимове, исторически, както и да погледнем Локомотив Пловдив постоянно е бил от топ тимовете в България. В момента е в същото състояние. Очакваме един конфликт сред два тима, които играят прекрасен футбол “, показа Янчев. „ Изцяло фокусът ни е към идния мач против Локомотив. Той е на дневен ред. Фокусирани сме да се представим добре и да продължим тази добра серия. Има време за мача за Купата. За полуфинала за Купата ще мислим от събота вечер, след мача с Локомотив “, добави той.

„ Със сигурност точковата разлика пред Левски, че я увеличихме с две точки не ни успокоява. Ние гледаме нашия тим и желаеме да си свършим работата на терена. Съперниците ни какво вършат, нашата цел е да увеличим точковата разлика. “

„ Симеон Петров е осъден. Трайно контузен е Джонатан, който тази седмица претърпя интервенция. Надявам се възобновяване му да върви по най-хубавия метод. Бидунга към момента има здравословни проблеми. Надявам се по-бързо да се върне в строя “, сподели още Янчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР