Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев смята, че още

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев смята, че още
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Има израстване, когато има постоянство

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев счита, че още не е видял цялостния капацитет на своя тим.

с минималното 1:0 с гол с глава на Елитон. " Червените " приключиха дуела с 10 индивида, след червен картон на Реян Даскалов.

" Всяка една победа е значима. Доволен съм от нашите състезатели. Времето беше идентична и за двата тима. След загубата от Ботев Враца, трябваше да проявим много волеви качества. Не сме недодялан тим. Есента получихме няколко червени картона. С 10 индивида демонстрираме по-голям темперамент и печелим срещите. Не е прелестно да оставаме с човек по-малко, ще работим върху този съставен елемент ", разяснява експертът на конференцията след срещата.

Наставникът твърди, че израстването на клуба зависи от постоянството в тима.

" Един тим, с цел да върви напред, би трябвало да има неизменност. Тогава има израстване и може да се приказва за освен това. Още не съм видял разпрострат целия капацитет на нашия тим. Направихме много положителни контроли в подготвителния интервал и показахме друго лице, което желая да виждам ", добави той.

В идващия турнирен дуел ЦСКА 1948 ще гостува на Локомотив София.

" Няма лесни противници. Локомотив София е един от положителните тимове и практикува добър футбол. Ние отиваме там с нашето самочувствие, да играем за победа ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР