Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов отличи възможностите

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов отличи възможностите
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Най-важното е да покажем нашето лице и да се поздравим с успех

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов отличи опциите на своите играчи и съобщи, че те са способни да се опълчват на ЦСКА в дербито от деветия кръг на Първа лига.

Двубоят е в неделя от 20:15 часа на стадион „ Българска войска “.

„ Върнаха се националните състезатели, разполагаме с съвсем всички футболисти, уповавам се да се представим добре и да излезем спечелили. Фаворити в шампионата мъчно може да се каже кой е, най-важното е да покажем едно положително лице и игра и да сме хората, които се радваме повече. Аз разговарях с футболистите, играем си мач като мач, най-важното е да покажем нашето лице и да се поздравим с триумф. Независимо от класирането, ние би трябвало да излезем стимулирани – разполагаме с извънредно положителни футболисти и този тим заслужава да се надиграва и да побеждава “, съобщи Панайотов.

Панайотов удостовери, че новото попълнение Аерон Зинга и до неотдавна контузеният Евгений Сердюк не са подготвени за игра.

„ Аз персонално имам много разновидности в главата си – веселя се, че имаме положителни и равностойни футболисти, всеки състезател е значим, без значение дали е титуляр или влиза от пейката. Да, щастливи сме, че Симеон преподписа с нас. Зинга е изостанал с подготовката, занапред с него е направена самостоятелна стратегия, ще натрупа малко минути и във втория тим, като натрупа минути, ще бъде с нас. Сердюк стартира последователно да тренира, само че има време до завръщането му на терена, защото прекара тежка травма “, добави треньорът.

Наставникът има вяра, че тимът му може да се поздрави с триумфа.

„ Надявам се на положително показване и да се поздравим с трите точки. Надявам се вдругиден да диктуваме темпото – без значение дали сме по-напред в класирането, би трябвало да дадем всичко от себе си, с цел да спечелим трите точки “, приключи Николай Панайотов.

Неговият ученик Георги Русев призна, че чака мъчно посещение на стадион " Българска войска ".

„ Надявам се да създадем положително показване и да се поздравим с трите точки. Резултатът е 0:0 и ние би трябвало да дадем максимума от опциите си, с цел да се поздравим с триумфа. Защото тези три точки са извънредно значими за нашия тим, изключително на “Армията ”. Не мисля, че е почтително когато гостуваме на Армията, името на нашия тим да не се изписва като ЦСКА 1948, а да се изписва - посетител. Това не е обикновено. Винаги би трябвало да е в рамките и на правилната игра ", показа той.

Полузащитникът разяснява и последните мачове на мъжкия народен тим по футбол.

„ На “Армията ” се гостува тежко. Предполагам, че ще дойдат много хора, което ще направи мачът още по-приятен. Който покаже повече самочувствие и извърши напътствията на треньора, ще се поздрави с трите точки. Най-нормалното нещо е да има провокации. Навсякъде го има. Дори и в Подгорица имаше нелоялен действия. На Кирил Десподов му светеха с лазери в очите, не можеше да се концентрира при дузпата, само че това е най-нормалното нещо във футбола. Трябва да сме готови за това и да не ни повлияе по никакъв метод. Играеш за България и когато не побеждаваш, не е прелестно. През второто полувреме показахме положително лице и изпуснахме много шансове. Футболът е игра на голове. Те означиха два, а ние един “, добави Русев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР