Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди битката

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди битката
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Мнението ми за Стойчо Младенов не се е променило, той няма да се занимава с футбол

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев приказва преди борбата с Локомотив (София) от седмия кръг на efbet Лига. Опитният експерт не пропусна да разяснява и назначението на Стойчо Младенов при " алените ". 

" Едва ли ще се срещнем постоянно със Стойчо Младенов. Той е нов човек в нашата конструкция. Фактът, че той стартира да работи при нас не значи, че моето мнение ще се промени. Той няма да се занимава с футбол. Най-вероятно с маркетинг и връзка почитатели ", стартира Пенев.
 Стойчо: Приключих! Принудиха ме да напусна ЦСКА от Стойчо: Приключих! Принудиха ме да напусна ЦСКА от " Армията ”! Къде да отида - в Лудогорец и Левски ли?
" Защо бях поканен на " Армията "? За да туширам напрежението сред почитателите и управлението. Всички бяхме удовлетворени и радостни. Там задачите са радикално разнообразни. При добре свършена работа за два - три месеца последваха неистини. Това се назовава изменничество. Защо Сектор " Г " не върви на мачове? Защото и те са непрестанно лъгани и мамени в продължение на седем години. Взели са доста вярно решение, че това би трябвало да завърши. Феновете постоянно са ме подкрепяли абсолютно във всеки един миг. 

Имаше една игра едно време - студено, студено, топло. При мен тук е доста студено. Топлото би трябвало да се търси някъде надалеч от Армията. Там би трябвало да се търсят предателите. Мен ме интересува да си виждам работата и да я правя по най-хубавия метод. Футболът се управлява от доста положителни експерти и в този момент нещата вървят доста добре ", добави още той. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР