Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде традиционната си

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде традиционната си
Коментари Харесай

Любослав Пенев: За нас всеки следващ мач е решителен

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде обичайна си конференция преди идващия дуел на неговия отбор от Първа лига против Черно море.

" Червените " одобряват варненци на стадиона в Бистрица в неделя вечер (9 октомври) от 21.00 часа в среща от 13-ия кръг на шампионата.

Пенев разкри, че чака сложен дуел против Черно море и добави, че се надява неговите футболисти да продължат да работят по същия метод, както досега.

" Най-общо казано желаеме да играем по нашия метод и да осъществяваме ситуациите си. Черно море е сериозен тим и го сподели през последните години. Имат добър треньор. Важно е един треньор да се резервира дълги години. Ще подходим съществено. Ние сме към края на първия полусезон. За нас всеки идващ мач е съдбоносен. Не желая да мислим за зимната подготовка, въпреки че тя се приготвя. Концентрираме се единствено върху утрешния мач. Всеки си гони интереса. Момчетата работят добре, отборно, групово. Това желая от тях. Дай Боже да продължим по тази линия ", съобщи треньорът на ЦСКА 1948.

Наставникът разяснява още и дали има късмет тима да се раздели с някой от своите футболисти по време на зимния трансферен прозорец.

" Добрите резултати са на разположение, само че не би трябвало да се задоволяваме с това. Момчетата схващат, че когато имаме разбор, следват и корекции. Освен Чочев имаме и доста други футболиси, които против добра оферта биха се озовали в чужбина. Не бих спрял никой футболист. Искам да имаме повече българи, които да играят в чужбина. Всеки тим би желал да има футболист като Чочев. Имаме голмайсторски капацитет, само че за момента не го осъществяваме. Това ще стане в по-следващи стадии на развиване. Когато приказваме за Чочев, е позитивно, че вкарваме тези обстановки ", показа Пенев.

Накрая експертът приказва и по тази причина по какъв начин ще протече подготовката на ЦСКА 1948 по време на паузата поради Световното състезание в Катар.

" Кратката отмора през лятото ще бъде обезщетена по време на зимната подготовка. Това е разумно. Събираме се при започване на януари. Това е календарът. Чакаме съперник и се приготвяме. Има чоп, не знам кой е съперник. Подготвени сме и продължаваме да се приготвяме. Отборите, които бяха в Европа, ще имат да наваксват мачове. Това е нещо обикновено. Няма напрежение. Работим в спокойна атмосфера. Имаме си стратегия, която следваме. Това не трябва да вкарва напрежение в нашите редици. Няма причина, която да ни тревожи. Имам предпочитание да бъдат привлечени няколко футболисти в зимния трансферен прозорец ", приключи Любослав Пенев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР