Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, остана доволен

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, остана доволен
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Няма нищо по-хубаво от това да имаш високи цели и да ги преследваш

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, остана удовлетворен от представянето на неговите футболисти, макар че не съумяха да победят грузинския Торпедо Кутаиси във втората си инспекция по време на подготвителния лагер в Турция.

„ Един добър мач както през първото, по този начин и през второто полувреме. Създадохме задоволително положения, просто ни липсваше гола и завършващия пас. Свършихме добра работа във физически аспект тези дни, тъй че един стадий мина. Сега към този момент навлизаме идната седмица в три контроли през два дни “.

„ Доволен съм от старанието, от работата, от раздаването в подготвителния развой. Момчетата се влагат във всяка една подготовка. Имаме конкуренция на всеки един пост, те го осъзнават и дават максимума от себе си “.

„ Да, аз ги знам футболистите и от преди този момент. Напаснахме се към този момент, схващат и знаят какво се изисква от тях, стараят се да го вършат. Видях доста неща от работата, която вършим през седмицата. Доволен съм от старанието им “.

„ Засега това е групата, с която разполагаме. Да, задачите са високи. Нищо по-хубаво от това да имаш високи цели и да ги преследваш. Неминуемо, когато искаш да вървиш и да прогресираш би трябвало да имаш високи цели “.

„ В класирането те са напред, ние сме на трето място. Ще гледаме да си свършим нашата работа, а най-после ще забележим къде ще приключим “.

„ Казах, че е свършена страхотна работа през есенния дял в спортно-технически аспект от управлението на Любо Пенев и неговите помощници. Отборът е на трето място, има капацитет, тъй че ще развиваме още тима. Целта на всеки един дуел е головете. Когато ги има, постоянно е по-добре. Искам да засилим още агресивността в нашия тим “, съобщи Янчев след дуела.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР