Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, заяви, че е

...
Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, заяви, че е
Коментари Харесай

Илич: ЦСКА показа, че може да играе по-добре от Лудогорец, загубата не променя нищо

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, съобщи, че е останал удовлетворен от играта на неговия тим при загубата с 0:1 от Лудогорец на стадион „ Българска войска “. Сръбският експерт изрази мнение, че макар провалянето нищо не се трансформира в борбата за купата и желае неговия отбор да завоюва оставащите си седем мача до края.  

„ Първо желая да кажа, че атмосферата беше страхотна. Пълен стадион за пръв път, откогато съм тук и при такава атмосфера футболистите дават доста повече от себе си. Другото, което желая да кажа, е, че съм доста удовлетворен от това по какъв начин моите футболисти играха. Единствено не съм удовлетворен от резултата. Моето субективно мнение е, че и двата мача против Лудогорец играхме доста по-добре, само че ги загубихме. Най-важното е, че и футболистите сами видяха, че могат освен да играят като еднакъв с Лудогорец, само че даже и по-добре “.

„ Такива неща не мога да кажа, че ги подкрепям, че съм за, единствено че играл съм доста огромни мачове и в Сърбия, и в Турция, само че на всички места се случва това и на никое място не се прекъсва мачът поради такива моменти. Този гол, който получихме от корнер, е втори, който получаваме от ъглов удар през този сезон. Така че, ето, просто се случи. Просто момент на незадоволително добра централизация, продължаваме напред “.

„ Говореше (б-р. - основният арбитър Георги Кабаков) за обстановка, на която ние не можем да влияем. Говореше, че, в случай че нещата с почитателите не престават, ще приключи мача “.

„ Ако тръгнем по този начин да си приказваме, в случай че ние бяхме вкарали други обстановки за гол през първото полувреме, може би мачът щеше да тръгне напълно друго. Това са условности “.

„ Това е дерби мач. Във всеки дерби мач има раздробяване на играта и прекъсвания. Искам да ви кажа едно нещо – през днешния ден ЦСКА три-четири доста положителни положения за гол. Но в огромните мачове ти е задоволителен и един късмет, който да оползотвориш. Моето усещане от мача, въпреки че на всички ни е доста тежко от това, че загубихме, е това, че можем да играем като равни с Лудогорец и даже да сме по-добри. Не успяхме да бъдем наградени за положителната си игра и в двата мача против тях, които изгубихме, само че шампионата още не е приключило. Имаме още седем мача и ще се борим до края “.

„ Съгласен съм, това са обстоятелствата. Не успяхме да спечелим нито едно дерби. В двата мача против Левски бях извънредно неудовлетворен от играта, която показахме. От друга страна пък не спечелихме и нито един мач против Лудогорец, само че съм извънредно удовлетворен по какъв начин играхме. Ако демонстрираме такава сила в играта, в случай че ще и още един път да играем против Лудогорец по същия метод, просто няма по какъв начин да загубим и ще спечелим “.

„ Нищо не се трансформира и няма да се промени даже да не бяхме изгубили, даже да бяхме победили. Имаме още седем мача до края, уповавам се, че всеки един от тях ще го спечелим “, съобщи Илич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР