Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, смята, че съперникът

...
Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, смята, че съперникът
Коментари Харесай

Саша Илич: Ние сме ЦСКА и искаме да продължим напред

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, счита, че противникът в третия квалификационен кръг на Лига на конференциите Сепси е равносилен на „ армейците “. Сърбинът е оптимист, макар дребното време за подготовка.

„ Ние сме ЦСКА и желаеме да сме по-добри в двата мача и да продължим напред. Това е единствено първата част от този двубой.  

Назон имаше седмица спомагателна отмора, тъй като беше зает с националния тим. Тренира в този момент на цялостни обороти и ще е в групата за мача. Амос Юга няма да може да се възвърне, само че Махмутович към този момент е окей и ще бъде в групата “, съобщи Илич.

„ Създаваме задоволително обстановки. Става въпрос за конфликт сред два доста равностойни тима. Дано ние накажем техните неточности, тъй като ще завоюва този, който допусне по-малко неточности.

Играчите би трябвало да схванат, че се изправяме против най-трудния съперник от жребия. Имахме малко време за подготовка, единствено че футболистите би трябвало да се преборят със Сепси и да продължим “, добави сърбинът.

Треньорът на „ армейците “ приказва и за едно от звездните попълнения Майкъл Естрада:

„ Изцяло зависи от Естрада по кое време ще е подготвен. Когато е подготвен, ще играе. Що се касае до Туфегджич – това зависи от клуба. Не беше картотекиран, това е решение на клуба, както и бъдещето му “.

Илич сподели още за мачовете със Сепси: „ Знаете, че към този момент няма преимущество като гол при гостуванията. Ако желаеме да продължим, би трябвало да се оправим и в двата мача. Футболистите ще получат специфични инструкции, ще им кажем защо да внимават. Надявам се почитателите да изпълнят стадиона, а футболистите да дадат максимума – всичко зависи от тях.

За мен схемата не е от такова значение. Имаме играчи за всяка скица, която употребяваме. Схемите са съгласно съперниците. Използваме ги по преценка за съперника “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР