Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, говори пред медиите

...
Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, говори пред медиите
Коментари Харесай

Илич: Не обичам някой да се шегува с футбола, забранил съм да се говори за титлата

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, приказва пред медиите след триумфа с 3:1 над Ботев Пловдив, с което отборът още веднъж събра четири точки преднина пред втория Лудогорец. Сръбският експерт разкри, че е сложил възбрана да се приказва за купата, като в тима гледат мач за мач.

Илич изрече и своите съболезнования след кончината на легендата на „ алените “ – Петър Жеков, който напусна този свят през днешния ден.

„ Смях се, тъй като си говорихме неща на идване насам. От друга страна толкоз почитатели не бяхме виждали, откогато аз съм треньор, което доста ми харесва. И единствено с положителни резултати и добра игра още веднъж ще напълним „ Армията “, което е желанието на всички нас “.

„ Знам какво съставляват почитателите на ЦСКА, знам каква поддръжка могат да дават на футболистите. Знам го това, тъй като на моя някогашен тим Партизан почитателите са такива. Още един път желая да ги поканя да поддържат по този начин футболистите, тъй като тя ги прави да играят по-добре “.

„ Не обичам някой да се майтапи с футбола, а тъкмо това се случи. Няма да кажа, че съответен футболист е сбъркал, само че няколко играчи не се отнасяха съществено, откакто поведохме с 2:0. Във футбола това постоянно се санкционира “.

„ Доволен съм от това по какъв начин изглеждаме, удовлетворен съм от това, че вкарваме толкоз голове. Това би трябвало да е и задачата на футболистите. Това, което би трябвало да разберем е, че единствено с нападателна игра и добра централизация можем да реализираме положителни резултати. Минаха единствено два мача, не разрешавам в съблекалнята да се приказва за купата. От на следващия ден футболистите би трябвало да са съсредоточени напълно за идния ни мач със Септември “.

„ Вървим крачка по крачка. Няма крачка, която да не е значима за нас. Всяка последваща крачка и идващ мач е най-важното сега “.

„ Харесва ми, че сме на първата позиция. За разлика от Лудогорец ние нямаме присъединяване в европейските шампионати сега и нашата централизация е единствено върху мачовете в шампионата “.

„ Голяма покруса за всички фенове на футбола, освен за почитателите на ЦСКА. Разбрах през днешния ден, че той е бил и най-хубавия голмайстор на ЦСКА. Това, което желая да кажа е, че показвам моите съболезнования и дано почива в мир “, съобщи Илич по отношение на кончината на легендата на „ алените “ Петър Жеков.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР